ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bruxelles-ul are nevoie de o politică de migrație „curajoasă”, care să deschidă frontierele Europei pentru toți cei care fug de „războaie, schimbări climatice și sărăcie”.
 
Aceasta este concluzia unor experți internaționali, finanțați de contribuabili europeni și de miliardarul globalist George Soros.
 
În cadrul dezbaterii intitulate „Europa și migrația: Unde tragem frontiera”, un grup de reprezentanți „independenți din punct de vedere politic” ai unor „organizații internaționale pentru drepturile omului”, a concluzionat că blocul comunitar trebuie să desființeze toate controalele privind imigrația pentru a respectarea „drepturilor imigranților ilegali”, informează Breitbart.

Organizată de Centrul de Studii pentru Pace (CMS) din Zagreb, conferința -  la care au luat parte reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale din Croația,  precum și cei de la organizații precum Amnesty International și Human Rights Watch (HRW) - toate finanțate de Fundația de Granturi a lui George Soros - precum și Consiliul European pentru Refugiați și Exilați - a dezbătut „starea actuală a politicii în domeniul migrației” în Europa și schimbările pe care le așteaptă ONG-urile „de la factorii de decizie din UE”, a informat presa locală.

Reprezentanții CMS, finanțați de contribuabili europeni prin Comisia Europeană și Agenția pentru Drepturi Fundamentale a UE, au declarat că speră să vadă ca Bruxellesul va pune capăt protecției „violente” la frontiera croată.


Bruxelles-ul trebuie să ofere „rute sigure și legale [de migrație]” pentru oricine „care caută securitate în UE”, pentru a restrânge puterile agențiilor de control al imigrației în Europa și pentru a institui un mecanism independent de control la frontiere”, a declarat Julija Kranjec, reprezentanta CMS.

Anul trecut, Breitbart London dezvăluia modul în care activiștii CMS, miltanți ai „frontierelor deschise”, au amenințat ofițerii de poliție croați însărcinați cu apărarea frontierei în fața atacurilor unor migranți veniți din Africa, înarmați cu cuțite.

Autoritățile din apropierea frontierei dintre Bosnia și Croația se cofruntă tot mai mult cu agresiunile și violențele migranților, după sosirea a mii de solicitanți de azil  în acastă țară. 80-85% dintre ei sunt „migranți economici și nu oameni care au nevoie de protecție internațională”, declara anul trecut purtătorul de cuvânt al Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM). Croația și-a deschis in 2015 frontiera pentru a primi noul drum al refugiaților veniți din sud. Țară și NATO și membră a Uniunii Europene, aflată în linie dreaptă în drumul spre Germania, Croația este tranzitată de mii de migranți care vor să ajungă în Austria și de acolo mai departe, în Germania.

În paralel, Bruxelles-ul a anunțat că va aloca sume suplimentare, de 500.000 de euro,  din banii contribuabililor europeni, pentru ajutorarea migranților ajunși în Balcani, dar care speră să ajungă în state UE. Bani care se vor adăuga celor 31 de milioane de euro destinate migrației în regiune, din 2015 până acum.