ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Moartea jurnalistului Khashoggi pune în continuare responsabilitate pe umerii autorităților din Arabia Saudită.  Aceasta a transmis luni Organizației Națiunilor Unite că îi va inculpa pe cei responsabili de uciderea  jurnalistului Jamal Khashoggi, după ce statele occidentale au insistat la demararea unei anchete, informează Mediafax.

Peste 40 de state din întreaga lume, inclusiv SUA au pus presiune asupra Arabiei Saudite de investiga cu amănuntul moartea jurnalistului și de a respecta drepturile omului. Bandar Al Aiban, liderul delegației guvernului saudit , a transmis că regele Salman a ordonat procurorului public saudit  să investigheze cazul  conform legislației și să-i facă răspunzători pe cei vinovați în acest caz.

Privind la tot ceea ce a pătimit cetățeanul Khashoggi, țara noastră se angajează să conducă o investigație corectă și toate persoanele implicate în această crimă vor fi judecate în cadrul sistemului de justiție”, a declarat Aiban  

Sunt 18 indivizi arestați în acest caz, despre care Bandar Al Aiban nu a oferit niciun detaliu.