ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Seria de atacuri teroriste de la  Bruxelles confirmă eșecul politicii NATO. Afirmația a fost făcută de șeful Comisiei pentru politici externe din Parlamentul rus, Alexei Pușkov, care susține că, din nou, se dovedește că amenințarea pentru Europa nu vine din partea Rusiei, ci din zone de mare instabilitate și de război civil..

Șeful Comisiei pentru politici externe din Parlamentul rus, Alexei Pușkov, i-a criticat pe liderii occidentali. Oficialul rus a acuzat NATO că se ocupă inutil de "amenințarea imaginară rusă”, în timp ce în inima Europei teroriștii atacă atunci când vor, relatează b1.ro

"În timp ce (șeful NATO - n.red.) Stoltenberg este ocupat să lupte împotriva unei imaginare 'amenințări ruse' și trimite trupe în Letonia, sub nasul său, la Bruxelles, oamenii sunt aruncați în aer", a scris pe Twitter Alexei Pușkov.