Occidentul a organizat lovitura de stat din Ucraina, în februarie 2014, pentru ca aceasta să adere la NATO, susține preşedintele Comitetului Dumei de Stat pentru afaceri externe, Aleksei Puşkov. 

„Se pregăteşte aderarea Ucrainei la NATO. Această lovitură de stat a fost organizată de Occident de dragul acestui lucru”, a declarat politicianul rus, în cadrul emisiunii de televiziune „Lista lui Norkin”, conform Ria Novosti.


„Pentru ce au făcut asta oamenii din Piaţa Independenţei (Maidan) – este o altă problemă. Ei acum nu mai există. Aceşti oameni nu mai sunt interesanţi pentru nimeni. Occidentul nu se mai interesează de ei” – a constatat parlamentarul rus. „Dar lovitura de stat din Ucraina a fost făcută de dragul aderării la NATO” – a repetat Puşkov.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.