ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Abordarea în materie de politică externă a lui Donald Trump este fenomenal de apropiată de cea a președintelui rus Vladimir Putin, fapt ce oferă Moscovei speranța îmbunătățirii graduale a relațiilor dintre cele două țări, a anunțat Kremlinul, citat de Reuters.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că a observat mai multe asemănări între viziunile lui Trump și Putin și că, în viziunea sa, acestea pot reprezenta baza unui dialog substanțial între Rusia și Statele Unite.

„Putin și Trump pornesc de la aceleași principii în politica externă, iar acest lucru este incredibil. Este fenomenal cât de apropiate sunt concepțiile lor în materie de politică externă. Iar aceasta probabil că este o bază bună pentru optimismul nostru moderat că cel puțin vor putea iniția un dialog" pentru îmbunătățirea relațiilor”, dintre cele două țări, a declarat Peskov.

Totuși, acesta a precizat că normalizarea relațiilor nu se poate face imediat, ci în câțiva ani.