ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ciocniri între poliție și manifestanți într-un oraș din Olanda în timpul unui protest împotriva refugiaților.  Manifestanții au fost extrem de violenți, aruncând cu ouă în polițiști și în clădirea în care se află sediul primăriei și au lansat artificii, relatează euronews.

Cei care au luat parte protestul din orașul Heesch nu sunt de acord ca 500 de refugiați să fie primiți în orașul lor, în următorii zece ani.
 
"Cred că 500 sunt prea mulți. Nu voi mai avea curaj să ies pe stradă", a spus una dintre femeile care au participat la protest.
 
În urma incidentelor de la Koln, când mai multe femei au acuzat imigranții că le-au agresat în noaptea de Revelion, politicianul olandez extremist Geert Wilders a cerut închiderea refugiaților în centre de primire pentru a preveni astfel de incidente.