ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un articol pentru ziarul Huffington Post, Oliver Stone își anunță oficial sprijinul pentru Bernie Sanders, atacând-o dur pe rivala acestuia la învestitura Partidului Democrat. Regizorul american spune despre Hillary  Clinton că este persoana care a închis ușa-n nas  păcii, iar NATO este Dumnezeul ei.

Cunoscutul cineast american își explică opțiunea politică în articolul "De ce sunt cu Bernie Sanders", avertizându-i pe americani că, prin alegerea lui Hillary Clinton la Casa Albă, SUA vor merge la război.
 
Ea este cea care a sprijinit "bombardamentele NATO asupra Iugoslaviei, războiul lui Bush din Irak încă în desfășurare, confuzia din Afganistan, și, în calitate de secretar de stat, distrugerea statului secular al Libiei, lovitura de stat din Honduras și actuala tentativă de schimbare de regim din Siria", scrie  Oliver Stone. Și continuă: "Oricare din aceste situații a dus la mai mult extremism, la un haos și mai mare și la un pericol și mai mare pentru țara noastră. Conflictele următoarele vor viza granițele Rusiei, Chinei și Iranului. Ascultați discursul ei plin de venin din cadrul AIPAC (Comitetul pentru Afaceri Publice America-Israel) și să nu spuneți că nu ați fost avertizați. Putem să stăm și să vedem cum Clinton vrea să ducă alianța noastră cu Israelul "la un nivel succesiv"?

"Atașez mai jos mai multe articole recent, pe care trebuie să le citiți pentru a înțelege cât de grea va fi situația pentru noi dacă vom continua cu varianta și mai dură a lui Obama. Hillary Clinton a închis ușa-n nas păcii, distrugând în aceeași săptămână și procesul de pace palestinian și discuțiile cu rușii. NATO este Dumnezeul ei, cel mai bun lucru pe care SUA trebuie să îl exporte în acest "nou secol american", conchide cineastul, care consideră că Bernie Sanders este singurul candidat care vorbește pe șleau despre corupția din politica americană și despre cum banul influențează puterea.