ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Grupul de Vaccinare al Universității Oxford recrutează copii cu vârsta de la  6 ani în sus pentru a participa la un studiu experimental cu vaccinuri COVID-19, deși copiii nu se confruntă cu aproape niciun pericol din cauza virusului.
 
„Avem un nou studiu COVID-19 deschis pentru recrutare. Dacă copilul dumneavoastră are vârsta cuprinsă între 6-17 ani și este sănătos, ar putea fi eligibil să participe”, a scris grupul pe Twitter la începutul acestei luni, informează LifesiteNews.
 
Studiul urmărește să evalueze siguranța și eficacitatea vaccinului Oxford / AstraZeneca COVID-19 (cunoscut și sub numele de ChAdOx1 nCoV-19) și să înscrie 300 de copii la el. Până la 240 de copii vor fi injectați cu vaccinul experimental COVID-19, în timp ce restul vor primi ca grup de control, un vaccin autorizat pentru meningita B (MenB, Bexsero).

Academicianul britanic Niall McCrae a condamnat faptul că unii părinți și-au încurajat copiii să intre într-un proces de vaccinare COVID-19, susținând că este „foarte greșit”, relatează Church Militant.
„Copiii nu ar trebui să fie cobai de laborator în beneficiul Big Pharma și al Marii Resetări. Aș merge până acolo încât să susțin că acest lucru echivalează cu un abuz asupra copiilor ”, a avertizat dr. McCrae.

„Vaccinarea copiilor este nejustificată, având în vedere riscul minim de infecție și transmitere”, a continuat profesorul de la King's College. „Am stat într-un comitet de etică al Serviciului Național de Sănătate (NHS) timp de 11 ani și sunt foarte îngrijorat de nesocotirea aparentă a standardelor științifice și etice stabilite pentru a servi regimul COVID.”

Standardele științifice și etice stabilite în ceea ce privește experimentele pe oameni pot fi găsite în Codul de la Nuremburg din 1947, care a apărut ca urmare a proceselor și condamnărilor post-Al Doilea Război Mondial ale medicilor naziști care au efectuat experimente mortale, fără consimțământ, asupra prizonierilor de război.