ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un sondaj realizat la comanda Fox News arată că majoritatea americanilor consideră că administraţia Obama nu are un plan clar de acţiune în Siria. Surpriza cea mare este însă că foarte mulţi americani apreciază pozitiv acţiunile lui Putin.

Potrivit celui mai recent sondaj Fox News, 61% dintre americani consideră că evenimentele din Siria sunt importante pentru securitatea naţională a SUA. Îngrijorător pentru Obama este că numai 29% dintre americani îi dau dreptate când spune că acţiunile Rusiei denotă „slăbiciune şi disperare”. În schimb, în jur de 46% dintre cei care au răspuns la sondaj consideră că Putin s-a dovedit „puternic şi abil” în legătură cu Siria.

În acelaşi timp, 70% sunt de părere că administraţia Obama nu are o strategie clară pentru a gestiona situaţia din Siria. Prin urmare, nu este mirare că 53% dintre votanţi cred că Vladimir Putin s-a mişcat mai bine decât Obama, arată aktual24.ro.

Întrebaţi despre politica externă a lui Obama, 52% au spus că acesta este un „lider slab şi indecis”. 69% dintre americani susţin, potrivit sondajului, că lupta SUA cu ISIS merge prost.