ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Panică într-un tren din Marea Britanie, după ce un bărbat a început să citească cu voce tare din Biblie. Pasagerii au oprit trenul și au evacuat un vagon întreg, iar circulația în zonă a fost oprită timp de mai multe ore, aproape de stația Wimbledon, în sud-vestul Londrei, informează Libertatea. 

Sperietura a fost una mare, în contextul atentatelor teroriste tot mai frecvente care au loc în Europa și pe celelalte continente. Un pasager a povestit că bărbatul a spus cu voce tare „moartea nu este sfârșitul”, ceea ce a dus la evacuarea de urgență a trenului. Anterior, o persoană îl rugase pe bărbat să citească în gând, iar acesta s-a oprit și „a stat cu capul plecat”.

Circulația în zonă a fost oprită timp de aproximativ 12 ore, după cum au anunțat reprezentanții companiei feroviare. Trenul circula pe ruta Shepperton – London Waterloo. Nicio persoană nu a fost arestată, a menționat Poliția britanică a Transportului.