ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Papa Francisc a sosit sâmbătă la Sarajevo, unde a salutat progresele înregistrate de Bosnia în ultimii ani, dar a pledat pentru dialog pentru ca pacea să devină durabilă și ireversibilă într-o țară în care conviețuiesc croați, sârbi și bosniaci musulmani, scrie Agerpres.

"Mă bucură să văd progresele realizate, trebuie să mulțumim Domnului și atâtor oameni binevoitori. Totuși, este important să nu ne mulțumim cu ceea ce deja am obținut deja, ci să încercăm să adoptăm noi măsuri pentru a consolida încrederea și a crea ocazii în scopul creșterii încrederii și respectului reciproce", a spus Papa Francisc.

Declarațiile Suveranului Pontif au fost făcute cu ocazia discursului pronunțat la ceremonia de bun-venit organizată la Palatul prezidențial din capitala Bosniei-Herțegovina.