Școala primară din localitatea britanică Heavers Farm a organizat pe 29 iunie o Paradă Gay pentru a încheia solemn Luna Homosexualilor.

Mai multe fotografii postate pe rețelele de socializare arată zeci de copii în curtea școlii purtând stegulețe-curcubeu, pălării și alte accesorii în culorile Mișcării LGBT, scrie evz.ro.

ImunoMedica


La Parada Gay a copiilor au fost invitați să participe și părinții acestora.

Steve Reed, un parlamentar laburist homosexual, a lăudat pe Twitter evenimentul de la Heavers Farm: „Sunt foarte mândru de ei că luptă pentru egalitate și diversitate.”
 
Și membrii conducerii școlii s-au lăudat pe Twitter cu succesul manifestației, numind-o „o minunată încheiere a Lunii Mândriei în această dimineață, cu câteva cântece fantastice și multe alte lucruri cu care avem de ce ne mândri”.

Luna iunie este proclamată în Occident „Luna Mândriei” (Prinde Month”) dedicată Mișcării Homosexuale.

Însă nu toată lumea a fost încântată că niște micuți cu vârste de la cinci ani au fost puși să cânte despre homosexualitate, bisexualitate și transsexualitate.

Ruth Anderson, mama unuia dintre copii a declarat presei britanice că ea și mulți alți părinți au fost scandalizați de Parada Gay.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.