Autoritățile și cetățenii din Moscova au continuat rezistența în fața ideologiei homosexuale și anul acesta, oprind o paradă "gay pride” în centrul orașului, scrie stiripentruviata.ro

Deși li s-a refuzat autorizația, organizatorii paradei au încercat să facă o demonstrație în faţa biroului primarului, dar au fost întâmpinați de un număr mare de contra-protestatari pro-familie.

Doi protestatari au fost bătuți de cetățeni și apoi arestați de poliție, de asemenea și alții au fost opriți din acțiune, iar autoritățile declară că au arestat 20 de persoane din ambele tabere, inclusiv pe Nikolai Alexeyev, pricipalul organizator al paradei.

În 2010, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a declarat interzicerea unor astfel de parade ca fiind ilegală, dar autoritățile ruse au refuzat să se conformeze.

În 2012, un tribunal din Moscova a interzis marșurile sau manifestațiile homosexualilor pentru următorii 100 de ani. 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.