Autoritățile și cetățenii din Moscova au continuat rezistența în fața ideologiei homosexuale și anul acesta, oprind o paradă "gay pride” în centrul orașului, scrie stiripentruviata.ro

Deși li s-a refuzat autorizația, organizatorii paradei au încercat să facă o demonstrație în faţa biroului primarului, dar au fost întâmpinați de un număr mare de contra-protestatari pro-familie.

Doi protestatari au fost bătuți de cetățeni și apoi arestați de poliție, de asemenea și alții au fost opriți din acțiune, iar autoritățile declară că au arestat 20 de persoane din ambele tabere, inclusiv pe Nikolai Alexeyev, pricipalul organizator al paradei.

În 2010, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a declarat interzicerea unor astfel de parade ca fiind ilegală, dar autoritățile ruse au refuzat să se conformeze.

În 2012, un tribunal din Moscova a interzis marșurile sau manifestațiile homosexualilor pentru următorii 100 de ani. 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews