ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vârsta celor şapte terorişti care au comis atentatele de vineri seară din Paris, soldate cu 129 de morţi şi peste 350 de răniţi, ar oscila între 15 şi 18 ani, a informează surse de la Institutul Medico-Legal din capitala Franţei, citate de Agerpres.

Cadavrele teroriştilor kamikaze au fost duse la morga din Paris, unde anchetatorii speră să-i poată identifica pe toţi pe baza analizelor ADN sau a amprentelor. Anchetatorii vor să afle dacă teroriştii se aflau deja în evidenţele poliţiei ca fiind potenţiali suspecţi de terorism.

Un paşaport sirian şi altul egiptean au fost descoperite asupra unora dintre autorii atacurilor din Paris. Paşaportul sirian a fost găsit în apropierea cadavrului unuia dintre atacatori. Potrivit guvernului grec, deţinătorul documentului sirian se înregistrase în octombrie, la sosirea pe insula greacă Leros.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews