Parlamentul Marii Britanii a aprobat, miercuri seară, solicitarea Guvernului Theresa May privind posibilitatea activării Articolului 50 al Tratatului Lisabona, care prevede ieșirea din Uniunea Europeană.

În favoarea proiectului de lege care acordă Guvernului Theresa May posibilitatea declanșării procedurii Brexit au votat 498 de parlamentari, iar 114 s-au pronunțat împotrivă, relatează cotidianul The Telegraph.

Procedura ieșirii Marii Britanii din UE va intra acum în următoarea etapă, premierul Theresa May urmând să prezinte strategia de negociere în relația cu Bruxellesul.

Guvernul Marii Britanii a transmis săptămâna trecută Parlamentului proiectul de lege care va permite declanșarea procedurii de ieșire din Uniunea Europeană.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.