ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul premierului Theresa May redactează o scrisoare adresată Partidului Laburist din opoziție ce ar putea sugera permisiunea ca deputații să decidă dacă ar trebui să fie organizat un referendum de confirmare cu privire la orice acord asupra Brexitului, a informat joi publicația The Guardian, transmite Reuters, citată de Agerpres.

„O scrisoare către Laburiști, în care se conturează poziția (guvernului) după două zile de discuții, este în curs de redactare", a declarat editorul politic al ziarului, Heather Stewart.

„Mi s-a spus că este probabil ca aceasta să includă ideea că un referendum de confirmare ar trebui să fie o opțiune pusă la dispoziția membrilor parlamentului", a precizat ziaristul britanic.

O echipă a executivului de la Londra a discutat miercuri și joi cu o delegație a Partidului Laburist pentru a încerca să găsească o ieșire din impas.