Guvernul premierului Theresa May redactează o scrisoare adresată Partidului Laburist din opoziție ce ar putea sugera permisiunea ca deputații să decidă dacă ar trebui să fie organizat un referendum de confirmare cu privire la orice acord asupra Brexitului, a informat joi publicația The Guardian, transmite Reuters, citată de Agerpres.

„O scrisoare către Laburiști, în care se conturează poziția (guvernului) după două zile de discuții, este în curs de redactare", a declarat editorul politic al ziarului, Heather Stewart.

„Mi s-a spus că este probabil ca aceasta să includă ideea că un referendum de confirmare ar trebui să fie o opțiune pusă la dispoziția membrilor parlamentului", a precizat ziaristul britanic.

O echipă a executivului de la Londra a discutat miercuri și joi cu o delegație a Partidului Laburist pentru a încerca să găsească o ieșire din impas. 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.