Liga Salvini , partidul ce poartă numele vicepreședintelui Consiliului de Miniștri italian, a anunțat că obiectivul său pentru alegerile europarlamentare din 26 mai este o Europă în care fiecare națiune să-și poată păstra tradițiile și cultura.

„Să ne pregătim, pentru că pe 27 mai, în noua Europă, vom face regulile astfel încât fiecare țară să poată să-și apere, tradițiile, produsele și cultura”, a sunat mesajul apărut pe contul oficial de Instagram al respectivei grupări.

La rândul său, Matteo Salvini a subliniat că e nevoie ca Europa să apere producția fiecărei țări în parte de concurența neloială a altor state, în special Turcia. Anunțul vine în contextul în care mai multe partide naționaliste se vor întâlni la Milano pejntru a face o alianță suveranistă în vederea alegerilor din 26 mai.

„Obiectivul este să fim primii și să fim prezenți în fiecare țară din Europa care merge la vot. Avem un proiect prin care vom privi înainte către noile generații. Cu toții ne dorim să ne alegem ce taxe vom plăti, ce pensii vom primi, unde vom cumpăra, unde vom fi turiști. E necesar să apărăm producția europeană a fiecărei țări în parte (Made in Italy, Made in Deutschland, etc) de acele state care fac concurență neloială, în primul rând Turcia, care nu trebuie să intre sub nicio formă în Europa”, a adăugat el.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews