ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liga Salvini , partidul ce poartă numele vicepreședintelui Consiliului de Miniștri italian, a anunțat că obiectivul său pentru alegerile europarlamentare din 26 mai este o Europă în care fiecare națiune să-și poată păstra tradițiile și cultura.

„Să ne pregătim, pentru că pe 27 mai, în noua Europă, vom face regulile astfel încât fiecare țară să poată să-și apere, tradițiile, produsele și cultura”, a sunat mesajul apărut pe contul oficial de Instagram al respectivei grupări.

La rândul său, Matteo Salvini a subliniat că e nevoie ca Europa să apere producția fiecărei țări în parte de concurența neloială a altor state, în special Turcia. Anunțul vine în contextul în care mai multe partide naționaliste se vor întâlni la Milano pejntru a face o alianță suveranistă în vederea alegerilor din 26 mai.

„Obiectivul este să fim primii și să fim prezenți în fiecare țară din Europa care merge la vot. Avem un proiect prin care vom privi înainte către noile generații. Cu toții ne dorim să ne alegem ce taxe vom plăti, ce pensii vom primi, unde vom cumpăra, unde vom fi turiști. E necesar să apărăm producția europeană a fiecărei țări în parte (Made in Italy, Made in Deutschland, etc) de acele state care fac concurență neloială, în primul rând Turcia, care nu trebuie să intre sub nicio formă în Europa”, a adăugat el.