ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kiril, spune că dependența oamenilor de dispozitive precum telefoanele inteligente ar putea aduce omenirea mai aproape de venirea Antihristului

Într-un interviu difuzat de televiziunea de stat rusă, Patriarhul Chiril a spus că, deși Biserica nu se opune progresului tehnologic, este îngrijorată că, prin intermediul acestor dispozitive, „cineva poate cunoaște exact locația ta permanentă, știe exact care sunt interesele și temerile tale". Iar astfel de informații, spune capul Bisericii Ortodoxe Ruse, pot fi folosite pentru a stabili „controlul centralizat asupra lumii”, scrie site-ul b92.net.

„Dacă nu cele de astăzi, atunci metodele de mâine și tehnologia nu vor permite doar acces la toate informațiile, ci vor permite utilizarea acestora. Vă imaginați ce putere se va află în mâinile celui care va cunoaște tot ce se întâmplă în lume?", a adaugat Chiril.
 
„Controlul total este una dintre prooricirile sosirii Antihirstului - dacă vorbim din punctul de vedere al creștinilor. Antihristul este persoana care va fi la conducerea rețelei globale care va încerca să controleze lumea”, a spus Patriarhul Rusiei.