ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patriarhul georgian Ilia al II-lea a comentat într-un mod neobișnuit inundațiile care au devastat Tbilisi, spunând că nicio fărădelege nu rămâne nepedepsită.

În Georgia a avut loc o tragedie teribilă, din cauza inundațiilor au murit oameni, Grădina Zoologică din Tbilisi a fost distrusă și animalele au scăpat și au devenit o amenințare pentru oameni, dar nu trebuie uitat faptul că nicio fărădelege nu rămâne nepedepsită, a afirmat patriarhul georgian Ilia al II-lea.

Patriarhul a amintit că Grădina Zoologică a fost construită de comuniști cu banii obținuți din topirea clopotelor de la bisericile și mănăstirile distruse în acea perioadă. ''Când comuniștii au venit în Georgia și au început să-i persecute pe creștini, pe clerici, să distrugă biserici și mănăstiri, a fost dat un decret prin care clopotele bisericilor și mănăstirilor să fie luate și cu banii obținuți să fie construită o grădină zoologică. Așadar, grădina zoologică a fost construită cu prețul clopotelor. De aceea, această grădină zoologică nu avea cum să aducă bucurie pentru că ea a fost construită pe fărădelege și uitați care este prețul'', a afirmat capul Bisericii Ortodoxe Georgiene, potrivit pravoslavie.ru.

Patriarhul Ilia al II-lea a subliniat în continuare că ''fărădelegea nu rămâne nepedepsită''. ''Nicio fărădelege, niciun păcat nu rămâne nepedepsit. Astăzi plângem că georgienii au căzut într-atât încât au construit o grădină zoologică cu prețul clopotelor distruse. Și iată rezultatul — au murit oameni, au murit animale, unele au fost ucise, altele sunt de negăsit. Fie ca Domnul să oprească această încercare asupra noastră. Domnul să ne dea pace și unitate'', a mai afirmat patriarhul Georgiei.

Cel puțin 18 persoane au murit în inundațiile produse duminică la Tbilisi.