Patru membri ai Brigadei Martirilor Yarmouk, afiliată rețelei teroriste Stat Islamic, au fost uciși într-un atac aerian al Armatei din Israel după ce militanții au lansat obuze și au tras focuri de armă asupra trupelor israeline ce patrulau Înălțimile Golanului, informează site-ul postului Euronews.

Militanții SI au tras focuri de armă asupra soldaților israelieni, care se aflau pe teritoriul controlat de Administrația de la Ierusalim, dintr-un vehicul ce se afla pe partea siriană a Înălțimilor Golanului, a declarat purtătorul de cuvânt al Armatei israeliene, locotenent-colonelul Peter Lerner.

Trupele israeliene au răspuns focului, înaintea intervenției aeronavelor. Avioanele israeline au atacat apoi pozițiile militanților.

Israelul a anexat Podișul Golan, care aparținea Siriei, în anul 1981, după ocuparea zonei în Războiul de Șase Zile din 1967. Regiunea Înălțimile Golan nu este considerată a fi parte a Israelului de către Administrația lui Barack Obama sau Uniunea Europeană.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.