ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Odată cu retrogradarea segmentului bancar la „Negativ” de către agenția de rating Moody’s, iese la iveală că patru bănci americane majore au alocat peste 60 de miliarde de dolari pentru cauze legate de mișcarea BLM [Black Lives Matter] în ultimii ani, relatează thegatewaypundit.com.

În weekend, două bănci s-au prăbușit. Colapsul Silicon Valley Bank a fost al doilea cel mai mare faliment bancar din istorie.  

Ieri, Moody’s a evaluat întregul segment bancar drept „negativ”. De asemenea, că băncile din SUA au active care se ridică la 2 trilioane de dolari sub soldurile lor.

În această dimineață, a fost dezvăluit că corporațiile americane au acordat peste 80 de miliarde de dolari pentru BLM, potrivit unui raport de la Breitbart și Institutul Claremont.

Breitbart a relatat: 

Mișcarea Black Lives Matter (BLM) și cauzele asociate acesteia au primit 82,9 miliarde de dolari de la corporații, arată o nouă bază de date de finanțare de la Institutul Claremont.

Patru dintre primii șase finanțatori sunt bănci din SUA.

JPMorgan Chase and Co a donat peste 30 de miliarde de dolari. Bank of America a donat peste 18 miliarde de dolari. Goldman Sach, peste 10 miliarde de dolari, iar Fifth Third Bancorp, încă 2,8 miliarde de dolari.
 

Aceste patru bănci au donat peste 60 de miliarde de dolari către BLM.

De asemenea, tot thegatewaypundit.com relatează că Silicon Valley Bank a donat peste 73 de milioane de dolari mișcării Black Lives Matter, potrivit bazei de date a Institutului Claremont.


Totodată, în doar un an, SVB a donat încă 1,6 milioane de dolari pentru cauze care susțin paritatea de gen.