ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tânăr palestinian din Hebron, Cisiordania, a vrut să nu-și abandoneze mama pe patul de spital, unde era internată pozitiv cu covid-19. Pentru a fi în permanență lângă ea, tânărul s-a cățărat în fiecare seară, pentru a ajunge la geamul salonului în care era internată, după ce medicii i-au interzis să o vadă. Zi de zi, timp de o săptămână,  Jihad Al-Suwaiti a urcat pe pervazul exterior al geamului salonului, până când mama sa, care suferea și de leucemie, s-a stins din viață. Povestea emoționantă a tânărului palestinian a fost relatată de presa locală și preluată de Daily Mail.

Mama lui Jihad,  în vârstă de 73 de ani - care suferea de leucemie - a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid. „Am fost cu ea chiar și în ultimele ei momente de viață. Chiar înainte să o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a spus tânărul.
 
Un oficial din cadrul spitalului a declarat: „Și-a petrecut cea mai mare parte a zilei acolo, observând starea mamei sale din afara ferestrei, și nu cobora decât când era convins că mama lui adormea”.