ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anunțul  presupusei sinucideri a  miliardarului american Jeffrey Epstein, acuzat de trafic de minori, a alimentat în doar câteva ore teorii mai mult sau mai puțin fondate legate de moartea sa. În mediul online circulă de sâmbătă, zvonuri, presupuneri, comentarii, majoritatea concentrate pe legăturile lui Epstein  cu personaje din cercuri înalte, cu politicieni de calibru care ar fi știut despre infracțiunile lui Epstein. Hashtag-ul #EpsteinMurder (în traducere, uciderea/asasinarea lui Epstein) a fost cel mai popular pe rețelele de socializare, în condițiile în care moartea sa a fost anunțată la o zi după ce două mii de pagini, documente judiciare ținute anterior la secret, au fost făcute publice. Documentele  priveau procedurile judiiciare împotriva lui Jeffrey Epstein, pentru acte de violență sexuală asupra minorilor. De asemenea, descriau cum fostul președinte Bill Clinton a luat parte la petreceri private  pe insula pedofilului Jeffrey Epstein.
 
Era cunoscut faptul că  Bill Clinton zburase de cel puțin 27 de ori în avionul privat al lui Jeffrey Epstein, în majoritatea zborurilor fiind însoțit de fete minore.

Cum la fel de cert este și faptul că Jeffrey Epstein devine ultimul dintr-o lungă listă de colaboratori și apropiați ai familiei Clinton care au murit în condiții misterioase sau s-au sinucis înainte de mărturia lor publică.

În 2016, CBS Las Vegas a publicat o listă a tuturor asociaților lui Bill și Hillary Clinton care ar muri în circumstanțe misterioase. Unul dintre numele proeminente incluse pe această listă este Vince Foster, fost consilier al Casei Albe și, de asemenea, coleg al lui Hillary la firma de avocatură Rose Rock. Suspiciunile au apărut din cauza că Foster a murit din cauza unei răni prin împușcare, dar moartea a fost trecută ca ”sinucidere”. Întâmplător, Clinton îl concediase pe directorul FBI de la acea vreme, lăsând Biroul Federal fără niciun șef.  Așa că ancheta cu privire la moartea lui Foster a fost condusă de US Park Service din Departamentul de Interne, și nu de FBI. 

Aceasta este lista morților, care, în ani, a cimentat teoria conspirațiilor:

1- James McDougal, partener  cu Clinton la Whitewater – a murit în urma unui atac de cord, în timp ce se afla în închisoare. A foost un martor cheie în ancheta lui Ken Starr.
2 – Mary Mahoney – o fostă internă la Casa Albă în administrația Clinton- a fost ucisă imediat după ce a devenit publică povestea ei de hărțuire sexuală la Casa Albă.
3 – Vince Foster – Fostul consilier al Casei Albe și colegul lui Hillary Clinton la firma de avocatură Little Rock’s Rose. A murit în urma unei lovituri la cap.
4 – Ron Brown – secretar al comerțului și fost președinte DNC. A murit  într-un accident de avion. Un patolog din anchetă a raportat că a existat o gaură în vârful craniului lui Brown asemănătoare cu o rană în urma unei împușcături.  Brown pe punctul de a încheia un acord cu procurorii.
 5 – C. Victor Raiser, II – un om-cheie al organizației Clinton care se ocupa cu strângerea de fonduri – a murit la bordul unui avion privat.
6 – Paul Tulley – Mmembru al Comitetului Național Democratic, consilier de încredere al lui Trump– găsit mort într-o cameră de hotel din Little Rock. 
 7 – Ed Willey – Responsabil cu strângerea de fonduri pentru Clinton, găsit mort în pădure. S-a sinucis în ziua în care soția sa, Kathleen Willey, a dezvăluit că Bill Clinton a agresat-o sexual în Biroul Oval de la Casa Albă.
 8 – Jerry Parks – Șeful echipei de securitate a lui Clinton. Aruncat din mașină la o intersecție pustie. Fiul său a declarat că tatăl său lucra la un dosar împotriva lui Clinton. Se presupune că a amenințat cu dezvăluiri majore. După ce a murit, dosarele au dispărut în mod misterios din casa lui.
9 – James Bunch – Sinucidere prin împușcare.
10 – James Wilson – Găsit mort în urma unei presupuse sinucideri.
11 – Kathy Ferguson – Fosta soție a soldatului din Arkansas, Danny Ferguson, a fost găsită moartă cu un glonț în cap. Oficial s-a spus că a fost sinucidere, deși existau mai multe valize care sugerau că aceasta urma să plece.  Danny Ferguson a fost co-inculpat împreună cu Bill Clinton în procesul Paula Jones.
12 – Bill Shelton – logodnicul lui Kathy – a fost găsit mort. Oficial, sinucidere prin împușcare,
13 – Gandy Baugh – Avocat al prietenului lui Clinton, Dan Lassater, a murit aruncându-se de la fereastra unei clădiri foarte înalte.
14 – Florence Martin – Contabil și subcontractant pentru CIA  a murit prin împușcare.
15 – Suzanne Coleman – Se presupune că a avut o aventură cu Clinton pe vremea când era procuror general al statului Arkansas. A murit împușcată în ceafă. Oficial: sinucidere. Era însărcinată.
16 – Paula Grober – colaboratoare în administrația Clinton pentru hipoacuzici. A murit într-un accident de mașină.
17 – Danny Casolaro – Reporter de investigații, care ancheta  finanțarea aeroportului  Mena. Și-a tăiat venele în toiul unei acnhete.
18 – Paul Wilcher – Avocat care investiga corupția pe aeroportul din Mena - a fost găsit mort, in timp ce stătea pe WC.
20 – Barbara Wise – Lucra in Departamentul Comertului. A lucrat îndeaproape cu Ron Brown și John Huang. Cauza decesului: Necunoscută. Trupul ei învinețit și gol a fost găsit în biroul ei.
 21 – Charles Meissner – Secretar adjunct al comerțului, care i-a acordat lui John Huang autorizație specială de securitate, a murit la scurt timp după aceasta, într-un accident de avion.
22 – Dr. Stanley Heard – președintele Comitetului consultativ național de asistență medicală chiropractică a murit împreună cu avocatul său, Steve Dickson, într-un accident de avion. A fost medicul  ​​personal al mamei, tatălui vitreg și fratelui lui Clinton.
23 – Barry Seal – implicat tot în scandalul Mena Arkansas, moartea sa suspectă a fost trecută la „accident”.
24 – Johnny Lawhorn Jr. – mecanic. A făcut un control al mașinii lui Clinton în atelierul său de reparații. A fost găsit mort după ce autoturismul său a lovit un stâlp utilitar.
 
25 – Hershell Friday – Avocat implicat în strângerea de fonduri pentru Clinton. A  murit după ce avionul său a explodat în aer.


Kevin Ives, Don Henry, Keith Coney, Keith McMaskle, Gregory Collins, James Milan (decapitat),  Richard Winters, cu toții apropiați ai familiei Clinton au murit. Nu mai trăiesc nici gărzile de corp ale fostului președinte.