ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Întregul personal al Marinei Regale din Noua Zeelandă (RNZN) a primit aprobare să folosească gene false, ojă și machiaj în conformitate cu noile directive unisex, concepute pentru menținerea prestanței militare, informează Breitbart.

Știrea a fost dată publicității cu doar câteva ore înainte ca Marina Militară Neozeelandeză să-și întrerupă activitatea în cinstea Zilei Trafalgarului, sărbătoarea tradițională a victoriei obținute de Marina Regală, sub comanda viceamiralului Horatio Nelson, împotriva flotelor unite franco-spaniole în bătălia de la Trafalgar din 21 octombrie 1805.

Modificările survin pe măsură ce Forța de Apărare a Noii Zeelande (NZDF) își actualizează regulile de îngrijire și aspect pentru ca armata să devină „mai incluzivă”.

„Aceste actualizări trebuie să arate că Marina Neozeelandeză nu face nicio deosebire între membrii ei, atât bărbați cât și femei, în termeni de îngrijire și aspect personal”, a confirmat pentru Newshub comandantul Marinei, amiralului în retragere David Proctor.
 

„Marina Regală Neozeelandeză poate confirma că, începând din 1 noiembrie 2019, vor fi actualizate regulile privind îngrijirea și aspectul personalului din subordine”, a declarat David Proctor.

„Aceste schimbări reflectă faptul că diversitatea și incluziunea sunt esențiale pentru succesul nostru ca organizație, la fel ca tradițiile și caracteristicile unice ale Marinei Regale Neozeelandeze”, a adăugat amiralul.

Acesta a afirmat că standardele de îngrijire ale MRNZ se bazează pe ordine, curățenie, siguranță și aspect militar.

Începând cu 1 noiembrie, tuturor cadrelor li se va permite să poarte machiaj discret, lac de unghii transparent sau pal în timpul purtării uniformei, gene false „tunse, îngrijite și identic naturale”, o pereche de cercei „de culoare naturală” cu șurub sau rotunzi, dar și parfum sau colonie în cantități moderate.

Inelele pot fi purtate pe maximum două degete.

Personalul Marinei are, de asemenea, permisiunea să folosească vopsea de culoare naturală sau să aibă părul „ușor vopsit la vârfuri”, atât timp cât este curat și îngrijit. Părul lung este, de asemenea, permis, strâns în coadă sau cu o singură împletitură, pentru a garanta siguranța și curățenia.

Regulile privitoare la aspectul fizic continuă să interzică piercing-urile corporale, „coafurile exagerate” (inclusiv părul parțial ras, creasta, tunsoarea undercut sau cărarea în zigzag) și accesoriile pentru păr.

„Aceste standarde sunt concepute pentru a arăta o imagine militară profesionistă și incluzivă”, a afirmat amiralul Proctor. „MRNZ este o organizație modernă și profesionistă, care acceptă individualitatea și personalitatea”, a adăugat comandantul Marinei Neozeelandeze.

„Cu toate acestea, suntem o organizație militară, ceea ce atrage după sine anumite așteptări de la personalul nostru, în ceea ce privește vestimentația și aspectul exterior”, a concluzionat amiralul.