ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sute de mii de oameni au semnat o petiție în care cer blocarea filmului „Habit” , producție unde Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson,  joacă rolul unui „Iisus lesbian”.

Petiția de pe Change.org solicită companiei Warner Bros și altor distribuitori să respingă noul „film blasfemiator al Hollywood-ului” în care Paris Jackson joacă rolul lui Iisus, alături de modelul și actrița Bella Thorne, care interpretează o femeie ce se preface că este călugăriță pentru a se ascunde de bandele de criminali din lumea drogurilor.

În textul petiției se spune:

„Un nou film blasfemiator produs la Hollywood urmează să iasă în curând, Iisus fiind înfățișat ca o femeie lesbiană. În filmul „Obiceiul” joacă Paris Jackson. Distribuitorii nu l-au promovat până acum, așa că vă rugăm să aducem tututor la cunoștință și să le arătăm oamenilor gunoiul creștinofob care este răspândit în zilele noastre, dar care e oarecum acceptat și lăudat de societate”.

O petiție separată  creată de One Million Moms, o filială Asociației Americane pentru Familie, a adunat de asemenea, zeci de mii de semnături. Inițiatorii ei susțin că studiourile de la Hollywood nu ar permite niciodată ca un film să batjocorească islamul și pe profetul Muhammed într-o asemenea manieră cum se întâmplă cu ”Habit”.„Acest film batjocorește creștinismul și ridiculizează creștinii”, arată petiția.