ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Țările europene seamănă cu niște livezi ai căror copaci au fost fertili timp de patruzeci de ani și care au ajuns la maturitate, fără a planta noi copaci, scrie site-ul israelnationalnews, conturând o viitoare Europă dominată de muslmani, pe baza unor statistici și date reale.

Politologul francez Jérôme Fourquet a explicat pentru Le Figaro că numărul nou-născuților de sex masculin cu nume arabe sau musulmane a crescut de la doar un procent în 1960, la 19% în prezent.

Iar cu cei 1,3 copii pe femeie - numărul de bebeluși care ne musulmani născuți azi de femeile franceze - înseamnă că 100 de francezi vor avea 65 de copii, apoi 42 de copii, apoi 27 de copii și așa mai departe. Fiecare generație de tineri francezi get beget va fi aproape la jumătate.
 
„Cultura occidentală se autodistruge”, explică Meinhard Miegel și Stefanie Wahl în cartea lor „Das ende des individualismus”. Culturile individualiste, precum cea germană, vor fi înlocuite cu culturi colectiviste din imigrare. Lucrarea lor arată că germanii muncesc din greu și se cufundă în viața privată cu hobby-uri, vacanțe, mașini, case și sport. Dar nu mai fac copii. Germania este pe ducă, dar are încă tendințe hegemonice. De aceea, nemții s-au aruncat cu capul înainte în decizia de a primi milioane de refugiați musulmani imediat ce ororile războiului au ajuns la porțile Germaniei. O situație mai mult decât ironică, dacă ne gândim că în cel de-al Doilea Război Mondial, Germania a pierdut milioane de locuitori, ucigând milioane de europeni, într-o luptă pentru „Lebensraum” - spațiu de locuit, în timp ce astăzi pierde teritoriu și bucăți de societate în fața inutilei bombei a unei sinucideri demografice. Din 1972, Germania nu a avut parte de un singur an în care numărul nou-născuților să fi depășit numărul deceselor. Acum se vorbește chiar despre multe orașe mici din Saxonia și Brandenburg care ar putea deveni „orașe fantomă”. Alternativa la scăderea demografică este imigrația în masă. Și germanii au îmbrățișat-o.

În paralel, multe dintre orașele mari ale Europei sunt astăzi islamizate. Capitala UE, Bruxelles, scrie Le Figaro,„va fi musulmană peste douăzeci de ani”. În Seine-Saint-Denis, departamentul francez în care trăiesc un milion și jumătate de oameni, datele oficiale publicate recent de Institutul Național de Statistică înregistrează primele zece cele mai populare nume ale nou-născuților: Mohamed, Adam, Ibrahim, Rayan, Ismael, Noah , Amir, Imran, Ali și Liam. În Lyon, de exemplu, există aproximativ 150.000 de musulmani într-o populație de peste 400.000. Potrivit demografului Michele Tribalat, 31% dintre tinerii de 20 de ani din Ile-de-France provin din imigrațua nord-africană, turcă sau sub-sahariană.

Estimările arată că în Franța, pentru fiecare musulman practicant, există trei catolici practicanți. Dar dacă vom aprofunda această analiză, vom vedea cum situația stă invers. Comparând doar parametrul prezenței săptămânale la rugăciunile de vineri în moschei cu slujba de duminică din biserici, scenariul este clar: 65% dintre catolicii francezi practicanți au peste 50 de ani. Pe de altă parte, 73% dintre musulmanii francezi practicanți au sub 50 de ani. Această tendință indică faptul că în prezent există un tânăr practicant catolic în Franța pentru fiecare trei tineri musulmani practicanți.

Este doar o chestiune de timp. Peste câteva generații, Europa, așa cum o știți toți, se va sfârși.