Peste un milion de persoane au ieșit în stradă, sâmbătă 10 septembrie, pentru a se opune față de măsurile „revoluționare” ale președintelui mexican Enrique Peña Nieto, care a propus un proiect de lege care ar permite redefinirea căsătoriei, informează Stiri pentru viață.

Demonstranții, care au participat la manifestări în peste 122 de orașe ale Mexicului, i-a (re)amintit președintelui mexican că familia este format din bărbat, femeie și copii, precizează sursa citată.

„Reforma instituțională propusă de Președintele Enrique Peña Nieto ar include adopția de copii de către cuplurile homosexuale, educație sexuală care promovează homosexualitatea în școli, operații de schimbare de sex la copii și dispariția dreptului părinților de a-și crește copii conform valorilor în care cred.

După anunțarea acestui proiect de lege, partidul de guvernământ al președintelui a pierdut masiv voturi la alegerile locale.

Manifestările au fost organizate de Frontul Național pentru Familie (Frente Nacional Por La Familia), care va organiza pe 24 septembrie Marele Marș Național pentru Familie și în capitala Mexico City”, arată Știri pentru viață.

En vivo desde el Drone

Posted by Frente Nacional Por La Familia, Capitulo Jalisco on 10 Septembrie 2016