ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Robert Malone semnalează pe blogul său o luare de atitudine curajoasă în Parlamentul European a europarlamentarei Christine Anderson, reprezentantă a partidului Alternativa pentru Germania (AfD). Ea are curajul să spună că „măsurile” dictatoriale prin care au fost suprimate drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor s-au bazat pe o minciună și că UE este o organizație „elitistă”, înstrăinată de cetățenii pe care pretinde că îi reprezintă.

Christine Anderson este membră a Parlamentului European, reprezintă Alternativa pentru Germania (AfD), etichetată drept „partid politic populist” în Germania. AfD este cunoscută pentru opoziția sa față de Uniunea Europeană, precum și față de politicile privind frontierele deschise/imigratia către Germania, politici pe care UE le impune. Deoarece nu crede în „granițele deschise”, Christine Anderson este etichetată în mod denigrator cu termeni precum de „extrema dreaptă” și „anti-islamică”.

Robert Malone postează un clip scurt, dar important, în care Christine Anderson subliniază că există dovezi că Pfizer și CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, au corupt liderii guvernamentali din întreaga lume. Această corupție este adâncă și răspândită.

„Oamenii au fost mințiți. A fost o minciună uriașă! Și pornind de la această minciună, tot ceea ce au făcut guvernele, mai ales în democrațiile occidentale, pentru a încălca drepturile oamenilor, pentru a le confisca libertățile, pentru a-i bloca în casele lor, impunându-se interdicții de ieșire din case – toate acestea s-au bazat pe această minciună uriașă!

Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene, este acum supusă multor presiuni și pe bună dreptate! Oamenii au dreptul să știe ce s-a stabilit în aceste contracte și ce s-a întâmplat cu schimbul ei de SMS-uri cu CEO-ul Pfizer, Bourla. Oamenii trebuie să știe pe cine îi pot considera responsabili și răspunzători pentru orice s-a întâmplat în spatele culiselor. Situația se schimbă acum, casa lor din cărți de joc se prăbușește, iar asta se întâmplă în mod justificat.

Încă un lucru: sunt sătulă să mi se spună că sunt un «COVidiot». Prefer mult mai mult să fiu un «COVidiot» decât un «GOVidiot», fiindcă așa s-au dovedit că sunt toți acești oameni care au avut încredere în guvernele lor. Și o voi spune din nou: nu a fost niciodată, deloc despre sănătatea publică, nu a fost niciodată despre suprimarea vreunui val, ci a fost întotdeauna despre suprimarea oamenilor. Dar – și aceasta este vestea bună – au eșuat. Nu le-a mers. Și sunt foarte mândră de acest lucru și de oamenii pe care sunt atât de onorată că am permisiunea să-i reprezint. Și voi continua să fac acest lucru. Mulțumesc foarte mult.”

Ursula Gertrud von der Leyen este președintele Comisiei Europene din 2019. Comisia Europeană reprezintă conducerea Uniunii Europene. Funcționează ca un cabinet, cu 27 de membri ai Comisiei conduși de președinte (acum Ursula Gertrud von der Leyen). Cuprinde un corp administrativ compus din aproximativ 32.000 de funcționari publici europeni.

Leyen a comunicat în secret cu CEO-ul Pfizer, prin mesaje, despre cumpărarea vaccinurilor COVID-19. La începutul lui 2022, un jurnalist a cerut copiile acestor texte, iar Comisia Europeană a respins cererea. Acest lucru a dat naștere la speculații răspândite cu privire la fraudele și corupția endemice de la nivelul elitelor europene.

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat în iulie că nu mai deține mesajele schimbate cu CEO-ul Pfizer. Ombusmanul UE a stabilit că este vorba despre o practică ilegală.


Christine Anderson declara, pe 29 octombrie 2021: 

„Nu scopul e ceea ce face un sistem opresiv, ci întotdeauna metodele prin care scopul este atins. De câte ori un guvern pretinde că urmărește interesul poporului, trebuie să vă gândiți de două ori dacă așa este.

În întreaga istorie a omenirii, nu a existat o elită politică preocupată sincer de bunăstarea oamenilor obișnuiți. Ce ne-ar face să credem că acum este diferit?

Dacă Epoca Iluminismului ne-a învățat ceva, cu siguranță este acest lucru: nu luați niciodată de bun tot ceea ce vă spune un guvern. Întotdeauna puneți sub semnul întrebării orice face sau nu face un guvern. Căutați întotdeauna motivele ascunse și întrebați întotdeauna cui bono. Cine are avantaje?

De câte ori o elită politică impune o agendă cu atâta presiune și recurge la șantaj și manipulare pentru a-și impune voia, atunci aproape întotdeauna puteți fi siguri că nu de binele dvs. îi chinuie pe ei grija.

În ceea ce mă privește, nu mă voi vaccina cu ceva care nu a fost verificat și testat în mod corespunzător și în cazul căruia nu există nicio dovadă științifică solidă că beneficiile depășesc boala și posibilele efecte secundare pe termen lung despre care, până în prezent, nu știm nimic.

Nu voi accepta să fiu redusă la un cobai uman prin vaccinarea cu un medicament experimental și, cu certitudine, nu mă voi vaccina pentru că guvernul meu îmi spune să fac asta și îmi promite că, în schimb, îmi voi primi libertățile [fundamentale care ne-au fost confiscate abuziv].

Să fim fermi cu privire la un lucru: Nimeni nu-mi acordă libertatea întrucât sunt deja o persoană liberă. Așa că îndrăznesc să risc ca Comisia Europeană și guvernul german să mă arunce în închisoare, să mă încuie și să arunce cheia, dar nu veți putea niciodată să mă constrângeți să mă vaccinez dacă eu, cetățeanul liber care sunt, aleg să nu mă vaccinez!”

Christine Anderson scrie despre Uniunea Europeană

UE este elitistă, înstrăinată și îndepărtată de cetățeni. Cu tentaculele sale, ea suprimă suveranitatea națiunilor europene și dictează cetățenilor în detaliu cum trebuie să se comporte.

Îmi doresc o Europă onestă și liberă, a oamenilor liberi, și nu o construcție a elitelor politice. Consider că oprirea acestor elite false aici, la Bruxelles și la Strasbourg, constituie sarcina cea mai urgentă din activitatea mea politică.”
VIDEO: