ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oficialii nord-coreeni acuză SUA că duc un război biologic în Peninsula Coreeană şi susţin că acest complot a fost dezvăluit recent printr-o încărcătură cu antrax trimisă către o bază militară americană din Coreea de Sud.

Comisia pentru Apărare Naţională de la Phenian a criticat-o şi pe preşedinta sud-coreeană Park Geun-hye că permite trupelor americane să staţioneze pe teritoriul ţării sale, informează agenția Yonhap, citată de Worldbulletin.

Pentagonul a anunțat recent că a transferat accidental spori de antrax către baza aeriană Osan din provincia Gyeonggi, precum şi către alte câteva laboratoare din Statele Unite. Departamentul american al Apărpării a precizat, de asemenea, că nimeni nu a fost infectat. 

"S-a dezvăluit că forţele imperiale americane se pregătesc clandestin pentru un război biologic pentru a eradica populaţia noastră cu o armă mortală la baza aeriană Osan şi pe teritoriul SUA", a declarat comisia condusă de Kim Jong-un.