ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Noua Zeelandă a avut loc o transformare majoră în plan politic. Liderul conservator Christopher Lexon a câștigat alegerile generale din Noua Zeelandă, pe 14 octombrie 2023, în fața partidului de stânga al Jacindei Ardern.

În acest context, liderul Partidului Loial din Noua Zeelandă, Liz Gunn, a publicat o actualizare post-electorală vineri, 21 octombrie. Înainte de alegeri, Gunn a fost contactată de un clinician/matematician denunțător care avea informații care legau zeci de mii de decese din Noua Zeelandă cu „vaccinurile” anti-COVID-19. Acest denunțător, căruia nu i-a fost dat numele, a insistat ca dezvăluirile să fie publicate „după alegeri”.

Iată câteva dintre aceste informații, prezentate de Liz Gunn și preluate de Vigilantfox:  

Am ajuns acum într-o locație nedezvăluită cu un clinician/matematician din Noua Zeelandă, care are foarte multă experiență în analiza statistică. Această persoană a analizat împreună cu noi datele și ne confirmă că situația este gravă. Cifrele arată că există zeci de mii de decese legate de vaccinurile [COVID], iar acesta este doar unul dintre site-urile care înregistrează acest tip de informații în Noua Zeelandă. Nu știm câte alte baze de date precum aceasta există în țară. Prin urmare, deoarece numărul deceselor este de obicei mai mic decât numărul de efecte secundare, atunci extrapolarea numărului de vătămați și morți devine șocantă.

Am văzut în date că există multe grupe de decese. Persoane care au frecventat același loc pentru vaccinare și au fost vaccinate una după alta în momente consecutive în aceeași zi. Am văzut data vaccinărilor lor. Am văzut și data morții lor. Permiteți-mi să vă dau doar unul dintre multele exemple.

Într-o zi, 30 de persoane au fost vaccinate în aceeași zi în aceeași locație. Toți sunt acum decedați, iar decesele lor se află într-o apropiere temporală unul de celălalt. Toți erau jucători de rugby, care au murit subit pe teren. Vedem că, statistic, numărul de decese pe care le-am observat nu poate fi atribuit unor cauze naturale, având în vedere același loc și aceeași dată de vaccinare. Ar fi foarte puțin probabil statistic.

Cerem o anchetă. Nu orice anchetă, ci o anchetă penală în toată regula, care să nu lase nicio piatră neîntoarsă. Noua Zeelandă este locul crimei. Trebuie confiscate computerele oricărei persoane asociate cu această lansare [a „vaccinării”] COVID [și trebuie cercetate] și telefoanele mobile, comunicațiile, conturile bancare, arhive și o mulțime de alte informații vizate.

„Avem dovezi OIA [Official Information Act] că guvernul cunoștea despre fiecare efect secundar înainte ca un singur vaccin să fie administrat în Noua Zeelandă”. Sursa afirmației ei poate fi găsită aici și aici.  

Gunn a afirmat că guvernul din Noua Zeelandă a avut acces la datele Pfizer de după punerea pe piață, care au dezvăluit 1.223 de decese și pagini întregi de evenimente adverse, înainte ca guvernul să-și înceapă campania de „vaccinare” în masă, pe 10 martie 2021.


În declarația sa video, Gunn a mai spus:

„Fac un apel la voi, oamenii din Noua Zeelandă. Trebuie să cereți cu toții stoparea vaccinării. Dacă nu se întâmplă urgent acest lucru, Organizația Mondială a Sănătății va putea să declare următoarea pandemie și să-i forțeze pe oameni să se supună vaccinării în masă în temeiul Legii privind pregătirea pentru pandemii, care va deveni în curând o realitate.  

[De asemenea, ea a cerut o anchetă penală, deoarece] anchetele penale presupun sechestru și o investigație aprofundată și dezvăluirea tuturor faptelor.”