ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 2 iulie 2016, la scurt timp după ce tânăra de 17 ani Sierra Lund și-a primit licența de pilot, pilota un avion cu un singur motor, când avionul și-a pierdut puterea motorului. O astfel de situație de urgență necesită păstrarea unui calm extrem și abilitatea de a face judecăți corecte și rapide. Procedura necesită menținerea botului înclinat în jos (spre sol) pentru a menține viteza anemometrică (fără energie), în timp ce pilotul caută simultan un spațiu deschis unde să aterizeze. Tânăra Sierra s-a descurcat ca la carte și a aterizat pe un teren de golf, fără a suferi vătămări.


Daily Mail a scris despre abilitățile ei de pilot, prezentând-o ca un exemplu eroic al unei tinere care a dat dovadă de o mare pricepere și prezență de spirit. „Poliția locală a lăudat-o pe Sierra pentru că a rămas calmă într-o situație care ar fi putut zgudui mulți piloți experimentați”, a scris reporterul.

Cinci ani mai târziu, Sierra își continua frumoasa traiectorie ascendentă în viață. Apoi, în septembrie 2021, ea a cedat presiunii sociale (și dorinței de a călători internațional) primind „vaccinul” anti-COVID-19, scrie jurnalistul John Leake de la Epoch Times, care prezintă povestea extrem de dureroasă a tinerei. 

Cele mai mari pasiuni ale ei sunt zborul solo și antrenamentul riguros de fitness. Acum ea nu mai poate să practice nici una dintre aceste pasiuni. La 18 ore după ce a primit injecția, au apărut dureri toracice intense, necruțătoare, și la scurt timp după aceea a fost diagnosticată cu miocardită și pericardită. După cum a relatat Epoch Times

Ca fiică a unui pilot de avion comercial, care zboară și în scopuri recreative, aviația a fost o constantă în viața ei. De la diagnosticul ei, Lund încă mai pilotează avioane mici pentru a-și păstra abilitățile. Dar trebuie să aibă întotdeauna alături un al doilea pilot care o însoțește; nu mai este autorizată medical să zboare singură.

Programul anterior al lui Lund de antrenamente zilnice la sală nu mai poate fi reluat – cel puțin pentru moment.

Încearcă să nu se gândească la tot ceea ce îi lipsește.

„Dacă aș face asta, probabil că aș fi deprimată”, a spus Lund. „Încerc să-mi dau seama cum mă voi face mai bine și cum mă voi întoarce la o anumită viață normală.”

Acum își conduce propria afacere ca broker de avioane, ceea ce o ține în contact cu comunitatea aviației pe care o iubește atât de mult.

În același timp, Lund merge la consultații medicale, inclusiv la unele care necesită plecarea din statul ei de origine, Georgia. Până acum a cheltuit aproximativ 15.000 de dolari din buzunarul propriu în încercarea de a se face mai bine.

Lund și Josh Yoder, co-fondatorul grupului de susținere în domeniul aviației „US Freedom Flyers”, spun că mulți alți piloți – inclusiv căpitani comerciali – au suferit probleme de sănătate despre care consideră că le-au fost cauzate de vaccinul anti-COVID. Organizația lui Yoder a încurajat piloții să se examineze în mod special pentru miocardită, care poate rămâne nedetectată în timpul examenelor medicale de rutină.

„Multor oameni le este frică să vorbească despre asta, le este frică să-și piardă locul de muncă”, a spus Lund pentru The Epoch Times. „Și din moment ce nu mă aflu în această situație, am responsabilitatea de a vorbi.”

Cred că dacă tânara Sierra Lund ar fi fost afectată de ORICE alt produs comercial, povestea ei ar fi fost prezentată pe prima pagină a ziarelor și adaptată rapid pentru cinema.

Însă, fiindcă e vorba de „vaccinul” COVID-19, niciun ziar american important, în afară de Epoch Times, nu a relatat povestea ei. O căutare pe Google cu cuvintele „pilotul Sierra Lund” dă multe rezultate despre pilotarea ei eroică din 2016, dar aproape nimic despre viața ei afectată în mod catastrofal în 2021 de injecția infernală anti-COVID-19.

Așa-zisul nostru guvern și societatea se vor trezi într-o zi bună din transă și vor fi îngroziți de ceea ce au făcut unor tineri precum Sierra Lund. Rușine agențiilor de sănătate publică, politicienilor și medicilor care au comis această crimă teribilă!