ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La 50 de ani, a devenit, la începutul lui aprilie, prima senatoare care a născut în timpul mandatului. După doar zece zile, Maile și-a făcut intrarea în politica americană joi, în brațele mamei sale, senatoarea democrată Tammy Duckworth. Este prima femeie care și-a luat cu ea bebelușul la un vot în Senatul de la Washington a fost primită cu aplauze de colegii săi, scrie AFP.
 
 
Senatorii americani vor astfel să arate că este important ca ei să dea un exemplu prin încurajarea unor politici prietenoase față de familie.
 
Fostă combatantă a armatei americane, Tammy Duckworth și-a pierdut picioarele și a trecut pe lângă moarte în Irak, pe 12 noiembrie 2004, când elicopterul Blackhawk pe care îl copilota a fost atins de o rachetă.

Într-un scaun rulant, cu fetița adormită în poală, senatoarea și-a exprimat votul - contra persoanei nominalizate de Donald Trump pentru conducerea NASA - declarând că toți colegii, inclusiv șeful majorității republicane, Mitch McConnell, au fost "foarte cordiali și primitori".