ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul britanic Boris Johnson a fost externat duminică din spitalul din Londra, unde a fost tratat timp de o săptămână, după ce a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, a anunțat Downing Street, transmit agențiile internaționale de presă.
 
„Premierul a ieșit din spital pentru a continua convalescența la Chequers", reședința sa din nord-vestul Londrei, a precizat biroul său într-un comunicat, transmite Agerpres.

Totuși, el nu-și va relua imediat munca, la recomandările echipei medicale care s-a ocupat de sănătatea sa, se adaugă în comunicat.

Boris Johnson, diagnosticat cu noul coronavirus, fusese transferat luni seară la terapie intensivă, din cauza deteriorării stării de sănătate.

În vârstă de 55 de ani,  premierul Marii Britanii a fost internat în urmă cu o săptămână, din rațiuni de precauție, în Spitalul "St Thomas" din Londra, având „simptome persistente".