ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul slovac Robert Fico a declarat marți că UE ”comite o sinucidere ritualică” prin actuala politică a imigrației.
 
”Dacă înființarea unei paze de coastă și a unei forțe de graniță a UE durează până la finalul lui 2016 sau până în 2017, atunci UE se va sinucide”, a spus Fico pentru publicația cehă Pravo, citată de politico.eu.

Premierul slovac a mai spus că sistemul de relocare a refugiaților este ”un fiasco total” și că imigranții distribuiți prin sistemul de cote ”sunt imposibil de integrat în Slovacia". Anul trecut, Bratislava a dat în judecată CE pentru impunerea sistemului de cote.

”Fie că se bazează pe cote temporare sau permanente, dacă cineva ne obligă să importăm 50.000 de oameni cu obiceiuri și religie total diferite –, iar aceștia sunt în mare parte bărbați tineri – nu-mi imaginez cum îi vom integra. Nu putem”, a spus Fico.

La începutul acestei luni, Fico a repetat, potrivit cotidianul.ro, că dorește să împiedice intrarea musulmailor în țara sa, după agresiunile sexuale de la Koln.
 
”O dată ce-i lași în țară, te poți trezi cu asemenea probleme”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews