ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a acuzat pe miliardarul american de origine maghiară George Soros că a încurajat imigrația și a schimbat populația Europei.

„Imperiul americanului finanțator George Soros lucrează pentru a transforma Europa într-un continent pentru migranți și va ataca pe toți cei care luptă împotriva sa, nu numai pe Ungaria, ci și Republica Cehă și Slovacia ", a spus Orban într-un interviu acordat unei televiziuni locale, informează EVZ.

„Unii încearcă să inunde Ungaria cu migranții, astfel încât țara să se schimbe în același mod ca și în multe orașe din Europa de Vest", a adăugat el.

Săptămâna trecută, șeful de personal al lui Orban, Janos Lazar, a dat câteva exemple concrete despre cum migranții au schimbat capitala Austriei, Viena. Lazar a spus că orașul „este mai murdar, mai sărăcit și din ce în ce mai infracțional, deoarece migranții au început să locuiască acolo".

Lazar a mai adăugat că în Viena există "un oraș într-un oraș" și, dacă Ungaria nu este atentă, capitala ar putea să arate ca Viena în 20 de ani.

Nu este prima oară când premierul ungur îl atacă pe miliardarul american, Viktor Orban fiind de părere că George Soros este inamicul numărul unu al suveranității statului maghiar