ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele sirian Bashar Al-Assad acuză SUA, într-un interviu acordat Yahoo News, că au ucis milioane de civili.

„Statele Unite nu au niciun drept să vorbească despre drepturile omului. De la războiul din Vietnam și până în prezent au omorât milioane de civili, dacă nu vreți să vorbim de 1,5 de milioane în Irak, fără a avea nicio misiune din partea Consiliului de Securitate. Așa că Statele Unite nu pot fi în postura de a spune că nu îți fac relații cu noi din cauza nerespectării drepturilor omului. Trebuie să folosească un singur standard", a afirmat Bashar Al-Assad.

Președintele sirian a acuzat și organizația Amnesty International, afirmând că raportul lor despre respectarea drepturile omului în Siria este lipsit de credibilitate deoarece este bazat pe interviurile cu diverse persoane și nu pe documente care să ofere dovezi.

Dacă Statele Unite doresc să lupte serios împotriva terorismului și vor ca într-adevăr să învingă teroriștii din Siria, atunci e necesară o poziție politică clară pentru suveranitatea și unitatea Siriei și cooperare cu guvernul și poporul sirian, a mai spus liderul de la Damasc.