ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele ceh Milos Zeman a criticat  politica Angelei Merkel privind refugiații, catalogand-o drept "lipsită de sens". Declarația vine după ce cancelarul a spus că țara sa nu își schimbă politica fața de refugiați după atentatele din Germania.

"Există o tendință în rândul politicienilor să persevereze în declarațiile lor, chiar dacă faptele dovedesc contrariul acestora", a declarat Zeman intr-un interviu, cu referire la cancelarul german Angela Merkel.

"Cred că cancelarul trebuie să își schimbe părerea. Ar trebui să recunoască faptul că Wilkommenskultur (cultura primitoare - n.red.) s-a dovedit lipsita de sens și că Germania nu este în măsură să absoarbă acest aflux de refugiați, în special în cazul în care printre ei se afla si jihadiștii", considera statului ceh.

"Soluția consta în deportarea celor care nu obțin azil", a subliniat președintele Zeman.