ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american Donald Trump a anunțat retragerea SUA din acordul nuclear cu Iran. Imediat după anunț, Trump a semnat actul de retragere. Înaintea anunțului, indicii bursieri din SUA și cotațiile petrolului au căzut, în contextul în care investitorii așteaptau decizia președintelui american Donald Trump privind o eventuală ieșire.

Potrivit unei surse citate de New York Times, președintele american Donald Trump i-a transmis deja, telefonic, omologului său francez, Emmanuel Macron, că a decis retragerea Statelor Unite din acordul nuclear încheiat cu Iranul.

Președintele Donald Trump consideră că acordul din 2015 încheiat cu Iran conține "lacune teribile". La rândul său, Iranul a avertizat joi că va părăsi acordul nuclear istoric încheiat cu cele șase mari puteri în 2015, în cazul în care Statele Unite ies din el.