Donald Trump și soția sa, Melania, au sosit aseară târziu la Catedrala Națională din Washington pentru slujba specială de Crăciun, scrie evz.ro.
Donald și Melania Trump au participat, luni seară, la slujba Crăciunului, de la Catedrala Națională care a început în jurul orei 22:00. Slujba a inclus citirea din Sfânta Scriptură, colinde și muzică corală și instrumentală. Slujba este descrisă ca fiind „una dintre cele mai frumoase servicii religioase ale anului".

 Anul trecut, președintele și prima doamnă au participat la o slujbă de Crăciun la o biserică episcopală din Palm Beach, Florida, informează CBS.
 
Anul acesta, Trump a rămas la Washington în loc să meargă la Mar-a-Lago. Prima doamnă a plecat din Florida mai devreme, luni, pentru a se alătura soțului său de Crăciun.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.