ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump și soția sa, Melania, au sosit aseară târziu la Catedrala Națională din Washington pentru slujba specială de Crăciun, scrie evz.ro.
Donald și Melania Trump au participat, luni seară, la slujba Crăciunului, de la Catedrala Națională care a început în jurul orei 22:00. Slujba a inclus citirea din Sfânta Scriptură, colinde și muzică corală și instrumentală. Slujba este descrisă ca fiind „una dintre cele mai frumoase servicii religioase ale anului".

 Anul trecut, președintele și prima doamnă au participat la o slujbă de Crăciun la o biserică episcopală din Palm Beach, Florida, informează CBS.
 
Anul acesta, Trump a rămas la Washington în loc să meargă la Mar-a-Lago. Prima doamnă a plecat din Florida mai devreme, luni, pentru a se alătura soțului său de Crăciun.