Statele Unite au făcut multe greșeli în privința strategiei regionale din Africa, inclusiv uciderea fostului lider libian Muammar Gaddafi, a afirmat președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, subliniind că  ajutorul americanilor este important, dar ei au făcut o serie de erori. „Să-l ucizi pe Gaddafi înseamnă să deschizi ușa către imigrație, către [mișcarea islamistă] Frăția Musulmană, către Stat Islamic”, a spus  Antonio Tajani. 

În opinia lui, este imposibilă soluționarea crizei migrației din Africa și Europa „fără o strategie europeană”, iar „Spania și Italia cunosc foarte bine Africa, este foarte importantă experiența acestor țări”.

ImunoMedica


Tajani, cunoscut pentru poziția sa anti imigranți, este membru al Parlamentului European încă din 1994, cu o singură întrerupere între anii 2008-2014 când a fost vicepreședinte al Comisiei Europene în calitate de comisar pentru transport și apoi de comisar pentru industrie și antreprenoriat.  A fost unul dintre fondatorii partidului Forza Italia și coordonator regional al formațiunii politice în Lazio până în 2005.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.