Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan a afirmat că  ar exista posibile înregistrări referitoare la moartea jurnalistului Khashoggi, după ce acesta a fost ucis în Consulatul din Istanbul în data de 2 octombrie,  potrivit Cotidianul.

Recep Tayyip Erdogan a afirmat că  a trimis deja înregistrările Arabiei Saudite, celor de la Washington, germanilor, francezilor, englezilor. Într-o relatare de sâmbătă a cotidianului turc, Sabah se arată că trupul jurnalistului Jamal  Khashoggi a fost dizolvat în acid, după care a fost aruncat într-o canalizare, după ce s-a obținut o  consistență destul de lichidă.

În data de 2 octombrie, jurnalistul a fost asasinat în Consulatul din Istanbul, atunci când s-a dus după obținerea unor acte de căsătorie. Presa turcă, dar și alți responsabili turci susțin că Prințul moștenitor saudit, Mohammed Ben Salman ar fi implicat în acest caz devenit un subiect de dezbatere internațional.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.