ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan a afirmat că  ar exista posibile înregistrări referitoare la moartea jurnalistului Khashoggi, după ce acesta a fost ucis în Consulatul din Istanbul în data de 2 octombrie,  potrivit Cotidianul.

Recep Tayyip Erdogan a afirmat că  a trimis deja înregistrările Arabiei Saudite, celor de la Washington, germanilor, francezilor, englezilor. Într-o relatare de sâmbătă a cotidianului turc, Sabah se arată că trupul jurnalistului Jamal  Khashoggi a fost dizolvat în acid, după care a fost aruncat într-o canalizare, după ce s-a obținut o  consistență destul de lichidă.

În data de 2 octombrie, jurnalistul a fost asasinat în Consulatul din Istanbul, atunci când s-a dus după obținerea unor acte de căsătorie. Presa turcă, dar și alți responsabili turci susțin că Prințul moștenitor saudit, Mohammed Ben Salman ar fi implicat în acest caz devenit un subiect de dezbatere internațional.