ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Puterile care susțin Marea Resetare și au vrut să înrobească omenirea au provocat, în schimb, o Mare Deșteptare, potrivit autorului și prezentatorului TV scoțian Neil Oliver, care a fost invitat în emisiunea recentă lui Tucker Carlson.
 
Neil Oliver este un radiodifuzor scoțian, gazda podcastului Neil Oliver's Love Letter to the World și a emisiunii Neil Oliver Show pe GB News în Regatul Unit al Marii Britanii. 
 
 
El consideră că tot ce s-a întâmplat în era Covid a stârnit în populații un scepticism tot mai larg răspândit cu privire la diferitele pseudo-teme globale "urgente” lansate de globaliști, printre care: monedele digitale ale băncii centrale (CBDC), ID-urile digitale, orașele de 15 minute, propaganda schimbărilor climatice și împotriva consumului de carne, medicina convențională, toate vaccinurile, integritatea procesului electoral.
 
Potrivit prezentatorului scoțian „conspiraționist”, arhitecții Marii Resetări s-au dat singuri de gol. 

„Cred că, în ultimele lor eforturi de a ne împinge către acest tip de neofeudalism, s-au expus singuri. Au accelerat spre linia de sosire prea devreme, într-un mod greșit, și prea mulți oameni au văzut despre ce este vorba”, este de părere Oliver.

„Cred că lumea a căzut fatal în chingile băncilor, în chingile acelor grupuri nealese, care nu răspund pentru faptele lor, interesate doar de profit, bani și putere”, a mai spus el.

În emisiunea lui Tucker Carlson, Neil Oliver vorbește despre influența băncilor asupra imperiilor globale și despre modul cum puterile financiare au influențat evenimente istorice semnificative precum cel de-al Doilea Război Mondial, despre Brexit și pandemia COVID-19.
 
El dezvăluie cum a ajuns să își piardă încrederea în sistem și în mass-media dominantă. Oliver analizează schimbările sociale și politice pe care le-au adus o putere tot mai centralizată, efectele erodării identității personale și naționale și impactul propagandei.
 
De asemenea, în dialogul cu Carlson, el abordează și implicațiile mai largi ale imigrației în masă și ale supravegherii și accelerarea către o societate neofeudală electronică.
 
Pe parcursul conversației, el a subliniat importanța legii naturale, a libertății individuale și a luptei continue dintre bine și rău.
 
Discuția acoperă și rolul tehnologiei, agenda anti-umană din spatele isteriei climatice, dar și importanța unei abordări bazate pe curaj, discernământ și pe necesitatea de a nu cădea în defetism și lașitate în fața acestor provocări. VIDEO: