ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prim-ministrul slovac Robert Fico a anunțat o anchetă amplă cu privire la vaccinul ARNm, decesele în exces, acordul UE-Pfizer și puterea Big Pharma de a controla guvernele alese democratic.

„Publicul slovac are nevoie de un răspuns”, a anunțat premierul. „Un răspuns cu privire la vaccinare, despre ce a fost de fapt vorba. De ce oamenii au fost vaccinați cu diferite vaccinuri experimentale. De ce oamenilor li s-au impus tot felul de medicamente.”

„Vom publica [ancheta] și vom spune publicului slovac ce s-a întâmplat cu adevărat în această perioadă Covid”, a declarat Fico. 

El a acuzat guvernele anterioare că au pus pe primul loc interesele Big Pharma față de cele ale publicului: „Au făcut o mulțime de bani din achiziții inutile de diverse echipamente medicale, teste și vaccinuri.”

Mai mult, Fico i-a confruntat pe oficialii publici, acuzându-i că închid ochii la decesele cauzate de afecțiunile cardiovasculare legate de vaccin.

„Ați văzut statisticile care au arătat cum numărul deceselor cauzate de diverse evenimente cardiovasculare a crescut din cauza vaccinărilor? Dar le negați, și bineînțeles că le negați, veți pretinde că vaccinarea a fost cel mai bun lucru din lume. Ce știți despre câte vaccinuri expirate ne-au rămas și câți bani s-au irosit?” - a spus premierul.