ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Familia Regală a Regatului Unit s-a oficiat sâmbătă prima căsătorie homosexuală, vărul reginei fiind cel care a spus DA în fața altarului. Lordul Ivar Mountbatten a fost căsătorit până în 2011 cu Lady Penny,  cu care are trei fiice, dar a fost nevoie de doi ani pentru ca din momentul în care a dezvăluit lumii întregi că este bisexual să ajungă și la momentul căsătoriei cu noul partener, James Coyle, scrie Daily Mail.


Cei doi și-au unit destinele în fața a 60 de rude și prieteni, inclusiv cele trei fiice ale Lordului Ivar. La acest eveniment nu au participat membrii de seamă ai Casei Regale.

Fosta sa soție, Penny, a fost cea care l-a condus pe drumul spre altar. „A fost ideea fetelor”, a explicat fosta lui soție decizia de a-l conduce la altar, într-un interviu pentru Daily Mail.