ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bătălia în justiție a președintelui Trump cu privire la rezultatele alegerilor a obținut o miercuri o primă victorie, după ce o instanță de stat din Pennsylvania s-a alăturat republicanilor care contestă rezultatele statului.
 
Un judecător din Pennsylvania a ordonat oficialilor statului să nu certifice rezultatele alegerilor, până când tribunalul nu va organiza o audiere cu privire la o contestație electorală pe 27 noiembrie, scrie Washington Times înttr-un articol la care președintele Donald Trump face trimitere pe pagina sa de Facebook.

Decizia magistratului confirmă afirmațiile lui Donald Trump că manipularea pe scară largă a buletinelor de vot a afectat rezultatele în state precum Pennsylvania, Michigan, Georgia, Wisconsin și Arizona. 
 
Judecătoarea Patricia McCullough a ordonat statului să nu ia alte măsuri pentru a finaliza certificarea cursei prezidențiale pe care statul a anunțat-o pe 24 noiembrie. Ea a blocat astfel certificarea tuturor celorlalte rezultate ale alegerilor din stat.

Între timp,legiuitorii republicani din Pennsylvania au organizat o audiere cu privire la acuzațiile de fraudă și nereguli flagrante în numărarea voturilor.

„Tot ce vă cerem este să ascultați faptele pe care le prezentăm și apoi să le evaluați”, a spus avocatul Rudolp Giuliani „Nu vrem să renunțăm la nimic”.