ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul unui resort de ski celebru din Bavaria, a trimis o scrisoare către guvernul regional, cerându-le oficialilor să resolve problema care vizează rata mare a criminalității în rândul refugiaților, în timp ce poliția a declarat că „negrii conduc orașul”.

Scrisoarea, parțial un avertisment către autoritățile regionale, parțial un strigăt de ajutor, a fost trimisă de primarul Sigrid Meierhofer către Vice Președintele Bavariei Superioare, Maria Els duminică.

Primarul a insistat că viitorul apropiat al orașului său ar putea fi în pericol din cauza celor 250 de migranți care locuiesc acum în centrul orașului Abrams. 150 dintre aceștia sunt africani și 80% dintre aceștia sunt tineri neînsoțiți.

Garmisch-Partenkirchen este un oraș-resort din Bavaria, aflat în apropiere de cei mai înalți munți ai Germaniei. În timpul iernii, orașul este un loc preferat de vacanță pentru ski, snoboard și cățărări.
Meierhofer a explicat că este extrem de îngrijorată de ordinea și siguranță publică, în timp ce majoritatea locuitorilor sunt siguri că migranții se fac vinovați pentru majoritatea hărțuirilor sexuale și crimelor din zonă.

Migranților li s-a interzis accesul în unele locuri, precum parcul spa, dar acest lucru nu a rezolvat nimic.

Între timp, poliția a declarat că migranții vandalizează bunurile publice, susținând spusele primarului.