ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul din Koln, Henriette Reker, a sugerat că vina pentru agresiunile sexuale la care s-au dedat peste 1.000 de imigranți aparține femeilor atacate, pentru că ar fi trebuit sa aibă un anumit tip de comportament.

Potrivit Express, primarul a spus că femeile ar trebui să adopte un „cod de conduită” pentru a preveni alte atacuri similare. Ea a promis că va da publicității, în curând, acest „cod”, astfel încât tinerele femei și fetele „sa nu mai pățeasca astfel de lucruri”. Printre primele sfaturi oferite se află: să păstreze o distanta de cel putin un metru de straini, sa nu circule singure si sa ceara ajutorul trecatorilor daca sunt agresate.

Sute de germani, in special femei, au iesit marți pe strazile din Koln pentru a-si exprima indignarea fata de evenimentele din ajunul Anului Nou, cand cel putin 90 de tinere au fost agresate de imigranti, scrie aktual24.