ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primul „bărbat gravidă” din Marea Britanie a vorbit despre dificultățile pe care le-a avut în a duce o sarcină și a transmis un avertisment surprinzător pentru transgenderii care doresc să facă același lucru. Hayden Cross afirmă că acest proces este foarte greu și nu ar sfătui pe nimeni să treacă prin această experiență.
 
Într-un interviu pentru un post de televiziune, Hayden a povestit despre experiența de a deveni părinte într-o perioadă dificilă, relatează news.com. au.

Până la 21 de ani Hayden a fost femeie, însă a decis să urmeze procedurile pentru a deveni bărbat. În plin proces de tranziție, Hayden a realizat că își dorește un copil, așa că a întrerupt procesul pentru a deveni părinte.

Deși se declară fericit că este tată, Hayden nu sfătuiește pe nimeni să treacă prin aceeași experiență. „Nu cred că eram pregătit pentru acest proces, dar acum totul se desfășoară conform planului. Nu o să mint, a fost o experiență bizară, extrem de emoțională și grea, dar am avut sprijinul necesar”.
 
Hayden este primul bărbat din Marea Britanie care își poartă copilul, dar nu și primul transgender care a schimbat legile firii.

Thomas Beatie, din Arizona, SUA, a născut deja trei copii, fiind „însărcinat” prima dată în 2007. Beatie, în vârstă de 42 de ani, s-a născut femeie, dar s-a supus unui tratament hormonal, păstrând  organele reproducătoare feminine.