ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un politician din Germania a devenit primul parlamentar trannsexual, anunțând public faptul că de acum se va numi Tessa Ganserer, la trei luni după ce a câștigat mandatul în Parlamentul regional din regiunea Bavaria, scrie Unimedia.Info.
 
Pe numele său real Markus Ganserer, acesta a anunțat zilele trecute, purtând o perucă blondă în conferința de presă, că se va întoarce la lucru ca Tessa, relatează TheLocal.de.
 
”Identitatea sexuală este un drept al omului. Nu fac asta de distracție, nu am ales să fiu femeie”, a spus parlamentarul.
 
Potrivit sursei citate, Ganserer este căsătorit și are doi copii. În urmă cu 10 ani a probat pentru prima dată o rochie a soției sale și atunci spune că a devenit conștient că se simte femeie. El a mărturisit că a trecut prin momente grele, dar a acceptat până la urmă că se simte femeie în interiorul său.