ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Într-un interviu acordat Fox News, procurorul general al SUA, William Barr, îl atacă direct pe George Soros pentru angajamentul său financiar direct în alegerea procurorilor districtuali.
 
Barr afirmă clar că susținerea lui Soros este dată procurorilor care au  ca „obiective, altele decât respectarea legii”.  Efectul, spune procurorul general al SUA, va fi clar: poliția nu se va mai simți susținută în activitatea ei de către sistemul judiciar dominat de obiectivele progresiste. Prin urmare, polițiștii vor prefera să demisioneze sau să se mute în jurisdicții mai „prietenoase”. O altă consecință va fi aceea că în jurisdicțiile progresiste nu vor exista destui agenți de poliție care să garanteze legea și ordinea publică, scrie site-ul imolaoggi.it.

„Avem niște evoluții de dată recentă în care s-a văzut implicarea lui Soros, în special în alegerile democrate, unde nu se prezintă mulți alegători. Este un context în care investirea unor sume mari de bani poate avea un efect important pentru alegerea unor persoane care nu susțin aplicarea legii, care nu urmăresc să aducă infractorii în fața legii și care mai mult urmăresc alte agende sociale”, a spus William Barr, în intervenția de la  Fox News.

George Soros a contribuit deja cu multe milioane de dolari pentru a sprijini financiar candidații de stânga pentru funcția de procuror, care în SUA sunt aleși. Exemple ale efectului Soros sunt tulburătoare. În St. Louis, Chicago, Boston, Philadelphia, San Francisco și alte orașe, procurorii „scoși din joben” de Soros pun în pericol respectarea legii și a statului de drept. ”S-ar putea ca polițiștii să decidă să nu-și mai facă meseria cum trebuie sau ar putea decide să plece în districte în care își vor putea face meseria. Am putea ajunge in situația în care comunitățile care nu-i sprijină pe polițiști să nu mai aibă parte de protecția polițiștilor”, a avertizat Barr.